СУПЕР ПРОМОЦИЯ за екскурзия до о-в Корфу с 4 нощувки със закуски и вечери от София

Офертата е валидна до: 06 ноември 2017

СУПЕР ПРОМОЦИЯ за екскурзия до о-в Корфу с 4 нощувки със закуски и вечери от София

Описание

Дата на заминаване:

Дати на провеждане 2017 г.:

04.04 – 09.04.2017

23.05 – 28.05.2017

05.09 – 10.09.2017

Пакетът включва:

 • Транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 4 нощувки със закуски и вечери в хотел Paloma Blanca, Хотел Olympion village, Хотел Bintzann Inn или подобни хотели
 • Водач от туроператора по време на пътуването

Пакетът НЕ включва:

 • Всички допълнителни екскурзии за деца до 11,99 г. с 2-ма възрастни е БЕЗПЛАТНО
 • Медицинска застраховка с Асистанс (заплаща се допълнително към екскурзионния пакет)
 • Застраховка „Отказ от Пътуване” – предлага се срещу допълнително доплащане
 • Пътни, магистрални, фериботни и гранични такси по маршрута София – о.Корфу – София – 40 лева /задължително/
 • Панорамна екскурзия в Корфу с местен екскурзовод (минимум 4 ч.) – 36 лв. (при минимум 25 туриста)
 • Разходка с корабче “Калипсо стар” – 34 лв. (при минимум 25 туриста)
 • Екскурзия до Палеокастрица, един от най-известните курорти на острова. – 40 лв. (при минимум 25 туриста)
 • Разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица – 20 лв. (при минимум 25 туриста)
 • Трансфер до курорта Беницес за целодневна екскурзия с корабче (около 9 ч.) – 55 лв. (при минимум 25 туриста)
 • Разходи от личен характер и музейни такси

Програма

Ден 1

Отпътуване от София в 06:00 часа от паркинга пред Централна ЖП Гара (бивш Трафик Маркет) за Гърция по маршрут София – Кулата – Солун – Йоанина – Игуменица (620км). Пристигане в Игуменица, преминаване с ферибот за о-в Корфу (около 2 часа). Пристигане и настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

Ден 2

Закуска.
Свободно време за разходка и релакс или екскурзии по желание.
По желание: Панорамна екскурзия на Корфу с местен екскурзовод (минимум 4 ч.): посещение на двореца “Ахилион” – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой на императрицата. Отпътуване за Канони – малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Легендата разказва, че на този корабоподобен остров са останките на кораб, превърнат в камък от ядосания бог Посейдон, след като екипажът го предизвикал като върнал Одисей в Итака. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад “Еспланада” – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките “Листон” – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица “Риволи”; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът “Св. Св. Георги и Михаил”, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата “Св. Спиридон” – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време за разходка из най-стария квартал Кампиело (около 4 часа).
По желание:  Разходка с корабче “Калипсо стар”. “Калипсо стар” ви предлага екзотично едночасово пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Като допълнение, двата морски тюлена – Симба и Анна ще ви изпълнят уникално подводно шоу, по време на кратката ви почивка на остров Видо. Връщане в хотела.

Вечеря. Нощувка.

Ден 3

Закуска.
Свободно време за разходка и релакс или екскурзии по желание.
По желание: Екскурзия до Палеокастрица, един от най-известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос . Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите – пирати и техните кораби.Свободно време за раходка из околността или разходка с лодка.
По желание: Разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната от които е Синьото око.
Продължаваме за Сидари – считано за едно от най – пленителните места на острова, известно със своите пясъчни плажове и уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води “Канала на любовта”. Свободно време. Връщане в хотела.

Вечеря. Нощувка.

Ден 4

Закуска в Хотела.
Свободно време за разходка и релакс или екскурзии по желание.
По желание: Трансфер до курорта Беницес за целодневна екскурзия с корабче (около 9 ч.): остров Антипаксос, с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; “Сините пещери”, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос, с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни.

Вечеря. Нощувка.

Ден 5

Закуска в Хотела.
Освобождаване на хотела. Отпътуване за България. Завръщане в София късно вечерта.

Допълнителни услуги

Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди отпътуване!

Пътни, магистрални, фериботни и гранични такси по маршрута София – о.Корфу – София

Пътни, магистрални и гранични такси по маршрута
40.00 лв
Панорамна екскурзия в Корфу с местен екскурзовод
44.00 лв 36.00 лв

Панорамна екскурзия в Корфу с местен екскурзовод

По желание: Панорамна екскурзия на Корфу с местен екскурзовод (минимум 4 ч.): посещение на двореца “Ахилион” – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на Ахил – любимият герой на императрицата. Отпътуване за Канони – малък полуостров на юг от Керкира. Тук се намира малък хълм, известен като Мишият остров. Легендата разказва, че на този корабоподобен остров са останките на кораб, превърнат в камък от ядосания бог Посейдон, след като екипажът го предизвикал като върнал Одисей в Итака. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад “Еспланада” – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките “Листон” – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица “Риволи”; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът “Св. Св. Георги и Михаил”, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата “Св. Спиридон” – закрилник на града, спасявал го от чума, глад и турско нашествие. Свободно време за разходка из най-стария квартал Кампиело (около 4 часа).

Разходка с корабче “Калипсо стар”

По желание: Разходка с корабче “Калипсо стар”. “Калипсо стар” ви предлага екзотично едночасово пътуване със специално конструирано корабче, чието прозрачно дъно ви позволява да изследвате и да се насладите на вълнуващия и завладяващ свят на морското дъно. С голямото си разнообразие и красота, подводния свят ще ви удиви. Като допълнение, двата морски тюлена – Симба и Анна ще ви изпълнят уникално подводно шоу, по време на кратката ви почивка на остров Видо.

Разходка с корабче Калипсо стар
40.00 лв 34.00 лв
Екскурзия до Палеокастрица, един от най-известните курорти на острова
50.00 лв 40.00 лв

Екскурзия до Палеокастрица, един от най-известните курорти на острова

По желание: Екскурзия до Палеокастрица, един от най-известните курорти на острова, разположен на северозападното крайбрежие, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. Посещение на манастира Палеокастрица, посветен на Богородица, която според легендата с чудо спасила светата обител, вкаменявайки нападателите – пирати и техните кораби. Свободно време за раходка из околността или разходка с лодка.

 

По желание: Разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната от които е Синьото око.
Продължаваме за Сидари – считано за едно от най – пленителните места на острова, известно със своите пясъчни плажове и уникално със своя пясъчен канал образуван от морските води “Канала на любовта”. Свободно време. Връщане в хотела.

Разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица

По желание: Разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица, най-известната от които е Синьото око.

Разходка с лодка до пещерите в Палеокастрица
25.00 лв 20.00 лв
Трансфер до курорта Беницес за целодневна екскурзия с корабче
65.00 лв 55.00 лв

Трансфер до курорта Беницес за целодневна екскурзия с корабче

По желание: Трансфер до курорта Беницес за целодневна екскурзия с корабче (около 9 ч.): остров Антипаксос, с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; “Сините пещери”, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос, с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд в някоя от местните рибни таверни.

Цени

Цена на човек в двойна стая от 272.00 лв.

 DBLSNGLDBL + EXBDBL+CHD (0 - 11.99)
05.04 - 09.04.2017680.00 лв
544.00 лв
540.00 лв
432.00 лв
960.00 лв
768.00 лв
24.05 - 28.05.2017700.00 лв
560.00 лв
570.00 лв
456.00 лв
1050.00 лв
840.00 лв
995.00 лв
796.00 лв
06.09 - 10.09.2017700.00 лв
560.00 лв
570.00 лв
456.00 лв
1050.00 лв
840.00 лв
995.00 лв
796.00 лв

Съкращения:

 • DBL – Двойна стая
 • SNGL – Единична стая
 • DBL + EXB – Двойна стая + допълнително легло
 • DBL + CHD (0 – 11.99) – Двойна стая + дете (0 – 11.99)

Условия

 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • ВАЖНО! Може да се възползвате от актуалната промоция чрез закупуване на ваучер от сайтове за групово пазаруване. Неизползван в срок ваучер се счита за невалиден и сумата по него не се възстановява!
 • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
 • При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 20 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 40 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 75 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • Важно! Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване.
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер на 50% от пакетната цена.
 • туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
  Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи.
 • Туроператорът има сключена застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД “АРМЕЕЦ”- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки “Отмяна на пътуване” и застраховка “Кражба, загуба или забавяне на личен багаж”.

от 272 лв.

София / Трафик Маркет

Дупница / ОМВ

Сандански / ОМВ

Благоевград / бензиностанция Gazprom на изхода на града

Двойна стая

Единична стая

Двойна стая + допълнително легло

Двойна стая + дете (0 – 11.99) на база BB (нощувка със закуска)