Парти уикенд в Букурещ “Малкият Париж” автобусна екскурзия до Румъния

Офертата е валидна до: 31 декември 2016

Парти уикенд в Букурещ “Малкият Париж” – автобусна екскурзия до Румъния – 3 дни, 2 нощувки и 2 закуски в избран от Вас хотел + БОНУС еднопосочен трансфер до Диско клуб до центъра на Букурещ.

Посетете една от най-голямите и зашеметяващи дискотека в Букурещ. Танцувайте под звуците на известни DJ и се озарете в ритъма на нощта под хилядите светлинни ефекти.

Адреналин, адреналин и още адреналин!

Описание

Дата на заминаване:

01.04.2016г. – при мин. 40 човека

Потвърдено пътуване!

Пакетът включва:

 • Транспорт България – Румъния – България с лицензиран туристически автобус или микробус
 • 2 нощувки в хотел 3* или Rin Grand Hotel 4*
 • 2 закуски в хотел 3* или Rin Grand Hotel 4*
 • Еднопосочен трансфер до Диско клуб в центъра на Букурещ
 • Водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния

Пакетът НЕ включва:

 • Разходи от личен характер
 • Медицинска застраховка за 10 000 евро с Асистанс
 • Празнична вечеря в традиционен ресторант в Букурещ на човек
 • Екскурзии по желание
 • Медицинска застраховка
 • Обяди по маршрута

Програма

Ден 1

Петък

Отпътуване в 07:30 ч. от автогара „Сердика” /бившия Трафик Маркет, паркинга пред Централна гара/. Пътуване по маршрут София – Велико Търново – Русе – Дунав мост. Преминаване на границата с Румъния и потегляне към столицата на Румъния – Букурещ. На обяд пристигане в Букурещ. Настаняване в хотел.
Свободно време за разходка в Букурещ или екскурзия по желание. – Панорамна и пешеходна екскурзия на Букурещ: Триумфалната арка, Народният театър-символ на театралната бохема, храмът на музиката „Атене” – концертен и фестивален център, една от емблемите на Букурещ, Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, построена на площ от 45 дка от 20 000 работници при управлението на Николае Чаушеско, площадът на Революцията, площадът на Победатав Букурещ.
По желание:  Празнична вечеря в традиционен ресторант в Букурещ. Нощувка.

Ден 2

Събота

Закуска. Свободно време за разходка в Букурещ или екскурзия по желание.

Екскурзия по желание до Синая, Бран и Брашов /при минимум 20 човека/ – В 08:00 ч. отпътуване за Трансилвания. Пристигане в Синая. Най-голямата забележителност на този известен планински курорт е замъкът Пелеш, когото мнозина нареждат сред най-красивите в Европа. Строителството му започва през 1873 г., по заповед на румънския крал Карол I. Днес замъкът работи като музей, притежаващ изключително богата колекция от произведения на изкуството. Отпътуване за Бран. Посещение на замъка в Бран, известен още като Замъка на граф Дракула, който легендите свързват с името на Влад Цепеш – митичен румънски владетел, известен със своята жестокост: той набучвал на кол враговете си, крадците и престъпниците и ги оставял да умрат от загуба на кръв. Отпътуване за Брашов. Градът, разположен в южните Карпати, впечатлява със своята готическа, барокова и ренесансова архитектура. Тук можете да видите Старото кметство – сега исторически музей; красивата ренесансова сграда на Дома на търговеца – сега известен ресторант; Черната църква – най-голямата готическа църква в Румъния. Името й идва от пожар през 1689 г., който почернил стените. В нея също се намира и един от най-големите органи в Източна Европа. Връщане в Букурещ. Еднопосочентрансфер до нощен клуб/ при събрана група мин. 20 човека и до една избрана дискотека в центъра на Букурещ/. Оптимални дискотеки и барове в Букурещ: Bamboo, Fratelli, Cafe Enigma, Оpium studio, Club Deja-vu, Club Chat Noir, Club Rococo.  Нощувка.

Ден 3

Неделя

Закуска. Свободно време за разходка в Букурещ или екскурзия по желание.
По желание: Екскурзия с посещение на  етнографски музей на “Румънско село” и Националния музей Дворец “Котрочени(без включени входни такси и при мин. 20 човека) или свободно време за пешеходна разходка в стария град и шопинг в Букурещ.

14:00ч. Отпътуване за България.

Допълнителни услуги

Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди отпътуване!

Панорамна и пешеходна екскурзия на Букурещ
30.00 лв 24.00 лв

Панорамна и пешеходна екскурзия на Букурещ

Панорамна и пешеходна екскурзия на Букурещ; Триумфалната арка, Народният театър-символ на театралната бохема, храмът на музиката „Атене” – концертен и фестивален център, една от емблемите на Букурещ, Парламента – втората по големина административна сграда в света след Пентагона, построена на площ от 45 дка от 20 000 работници при управлението на Николае Чаушеско, площадът на Революцията, площадът на Победата.

Екскурзия “Съкровищата на Карпатите” – Синая, Бран и Брашов от Букурещ 2016 (Екскурзията се осъществява при минимум записани 20 души.)

В 7:30 ч. отпътуване за Трансилвания. Пристигане в Синая.Най-голямата забележителност на този известен планински курорт е замъкът Пелеш, когото мнозина нареждат сред най-красивите в Европа. Строителството му започва през 1873 г., по заповед на румънския крал Карол I. Днес замъкът работи като музей; притежаващ изключително богата колекция от произведения на изкуството.Отпътуване за Бран. Посещение на замъка в Бран, известен още като Замъка на граф Дракула, който легендите свързват с името на Влад Цепеш – митичен румънски владетел, известен със своята жестокост: той набучвал на кол враговете си, крадците и престъпниците и ги оставял да умрат от загуба на кръв. Отпътуване за Брашов. Градът, разположен в южните Карпати, впечатлява със своята готическа, барокова и ренесансова архитектура. Тук можете да видите Старото кметство – сега исторически музей; красивата ренесансова сграда на Дома на търговеца – сега известен ресторант; Черната църква – най-голямата готическа църква в Румъния. Името й идва от пожар през 1689 г., който почернил стените. Пак в нея се намира и един от най-големите органи в Източна Европа. Връщане в Букурещ.

При евентуална промяна на цените на билетите или входните такси както и работното време за споменатите обекти по програма, Караджъ Турс не носи отговорност, ако тази промяна е наложена от независещи от фирмата причини.

Екскурзия "Съкровищата на Карпатите" - Синая, Бран и Брашов от Букурещ 2016
60.00 лв 54.00 лв
Екскурзия до етнографски музей "Румънско село" и Националния музей Дворец "Котрочени”
40.00 лв 32.00 лв

Екскурзия до етнографски музей “Румънско село” и Националния музей Дворец “Котрочени” (Екскурзията ще се състои при мин. 20 човека!)

Етнографски музей “Румънско село” – един от най-интересните, забележителни  и уникални музеи в Румъния. Обектът представлява открит етнографски музей, който е разположен до красив и най-големия езерен парк в Букурещ. В музея ще имате възможността да видите над 300 автентични сгради – църкви – както и останките от дървена трансилванска църква от XVIII в.,  землянки, рибарски хижи, мелници, работилници, колиби, каруци и лодки, които са били разглобени в различните места на Румъния и после отново сглобени в оригиналния си вид в музея, над 20 000 традиционни носии.

Националния музей Дворец “Котрочени” – Представлява имение в центъра на града и в момента е резиденция на румънския президент. Построен е в края на 19 век.

Вечеря в традиционен ресторант – наслада от румънски ястия (осъществява се при мин. 20 човека)

Насладете се на празнична вечеря в традиционен румънски ресторант на 3 или 4 степенно меню.

Примерно меню в ресторант: Ресторант Caru’ cu Bere датира от 1875 г.и е най-старата бирария в града. Опреличава се в стил Дракула, с готически интериор. Храната е изключително вкусно приготвена и е почти задължително място при посещение на гр. Букурещ.

Меню в ресторанта:

 • Зелева салата,
 • Асортимент от подправени шишчета на скара от пилешко, свинско, телешко и пуешко месо грарнирани с чушки и червен лук,
 • Запечени картофи с розмарин,
 • Домашен традиционен сладолед.

В цената не влиза бакшиш към ресторанта от 10 %

Вечеря в традиционен ресторант - наслада от румънски ястия
65.00 лв

Цени

Цена на човек в двойна стая от 162.68 лв.

 DBLSNGLDBL + EXBDBL+CHD
(0 - 11.99)
Хотел 3*, Букурещ392.00 лв
325.36 лв
300.00 лв
249.00 лв
588.00 лв
488.04 лв
558.00 лв
463.14 лв
Rin Grand Hotel 4* - 2 нощувки460.00 лв
381.80 лв
320.00 лв
265.60 лв
690.00 лв
572.70 лв
655.00 лв
543.65 лв
Capitol Hotel 4*480.00 лв
398.40 лв
340.00 лв
282.20 лв
720.00 лв
597.60 лв
678.00 лв
562.74 лв

Съкращения

 • DBL – Двойна стая
 • SNGL – Единична стая
 • TRPL – Тройна стая
 • DBL + CHD (0 – 11.99) – Двойна стая + дете (0 – 11.99)

Условия

ПРИ НЕСЪБРАН МИНИМУМ БРОЙ ТУРИСТИ (45 ЧОВЕКА) ПО ОПРЕДЕЛЕНА ЛИНИЯ, ФИРМАТА ИМА ПРАВО ДА ПРОМЕНИ МАРШРУТА НА ПЪТУВАНЕ:

 

СОФИЯ – ПЛОВДИВ ИЛИ ПЛОВДИВ – СОФИЯ!!!

 

14 ДЕНА ПРЕДИ ДАТАТА НА ТРЪГВАНЕ, ФИРМАТА ИМА ПРАВО ДА НАПРАВИ ПРЕИЗЧИСЛЕНИЕ НА ЦЕНАТА, АКО НЕ СЕ ДОСТИГНЕ МИНИМАЛНИЯТ БРОЙ ТУРИСТИ (45 ЧОВЕКА)!!!

 

 • Забележка: Фирмата си запазва правото да промени цената при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода между датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • За програми в които не са упоменати хотелите в които ще бъдете настанени, имената ще бъдат обявени 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Срок за записване: до запълване на свободните места.
 • Необходим минимален брой за осъществяване на пътуването е 45 туристи. Пътуването е възможно да се осъществи и при по-малък брой туристи чрез доплащане към цената на пакета в зависимост от наличните записани туристи както следва:
 • При група от 40 до 45 човека се налага доплащане в размер на 15 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • При група от 35 до 40 човека се налага доплащане в размер на 25 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • При група от 30 до 35 човека се налага доплащане в размер на 40 лева на човек, за да бъде потвърдено пътуването по определения маршрут.
 • Важно: Горепосоченото доплащане за потвърждаване на пътуването се дължи от всеки клиент за съответната дата на пътуване, без значение от това кога резервациите са били направени. В този случай сумата за доплащане се обявява в срок от 14 дни преди съответната дата на заминаване. Всеки клиент трябва да заплати сумата за  разлика в броя на пътуващите в срок до 10 дни преди заминаване в офисите на фирмата или в съответната агенция, където е направена резервацията.
 • Срок за уведомление за недостигнат минимален брой туристи и, че пътуването няма да се осъществи – 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Настаняването по седалки в автобуса се осъщестява според последователноста на записване.
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща депозит в размер от 30 – 50% от пакетната цена.
 • туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията;
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор, представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт или лице на личната карта.
 • Туроператорът има сключена застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД “АРМЕЕЦ”- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки “Отмяна на пътуване” и застраховка “Кражба, загуба или забавяне на личен багаж”.
 • Важно: За Деца до 18г., пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си (или с друг придружител, различен от родител), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

от 163 лв.

Цените за ранни записвания са валидни до 28.08.2016 и включват 17% отстъпка

София / Трафик Маркет

Русе

Велико Търново

Ботевград

Хотел Rin Grand – Букурещ 3.5 Stars

+Виж повече

RIN Grand Hotel се намира в Букурещ, на 10 минути с кола от центъра на града и в близост до езерото Vacaresti. Той предлага безплатен Wi-Fi достъп и голям СПА център със закрит басейн, хидромасажна вана, сауна и различни процедури за тяло.

Срещу заплащане се предлага денонощен достъп до уелнес клуб Body Art. Допълнителните удобства включват бизнес център с 25 конферентни зали, които са оборудвани за всякакъв вид събития.

RIN Grand Hotel предлага стаи с големи, отварящи се прозорци, сейфове, LCD телевизор и минибар. Баните са с вана или душ и луксозни тоалетни принадлежности.

В двата ресторанта на хотела се предлагат различни вкусни международни ястия. Лоби барът работи денонощно и предлага разнообразна селекция от напитки и пиано музика на живо.

За гостите е осигурен безплатен паркинг. Международно летище Хенри Коанда е на 23 километра, а срещу допълнително заплащане се предлага трансфер.

Стаи за настаняване: 489

Екстри

Хотелът разполага с:

 • room service
 • закрит басейн
 • основен ресторант
 • кафене
 • бар
 • паркинг

Стаите разполагат с:

 • баня с вана
 • сешоар
 • телевизор
 • телефон
 • минибар
 • почистване на стаите
 • баня с душ кабина

SPA услуги:

 • сауна
 • джакузи
 • масаж
 • SРА център
 • Козметичен салон

Хотел 3* 3 Stars

+Виж повече

Най – често използвани хотели по програмата:

Казабланка – 4* Anfa Port /www.hotelanfaportcasablanca.com/

Рабат – 4* Helnan Chellah /www.helnan.com/

Фез – 3* Mounia /www.hotelmouniafes.ma/

Маракеш – 3* Al Kabir /www.alkabirhotel.com/

* 2 нощувки в Казабланка със закуски и 1 вечеря;

* 1 нощувка в Рабат със закуска и вечеря;

* 2 нощувки във Фез със закуски и вечери;

* 2 нощувки в Маракеш със закуски, 1 обяд и 1 вечеря;

* Разглеждане на градовете по програмата и входни такси за музеите по програмата;

* Екскурзоводско обслужване „мултилингуал“ на 2 от изброените 4 езика (без право на избор): английски, френски, испански, италиански.

* Транспорт с автобус/микробус в Мароко (според броя на групата);

* Трансфери летище — хотел — летище в Казабланка;

* Бакшиши в хотелите и ресторантите и бакшиши за пиколо;

* Медицинска застраховка (за лица над 65 г. се доплаща).

Двойна стая

Единична стая

Двойна стая + допълнително легло

Двойна стая + дете (0 – 11.99) на база BB (Bed & Breakfast)