Нова Година 2017 в Скопие 3 дни и 2 нощувки в хотели 3*, 4* и 5* (дневен преход) от София

Офертата е валидна до: 02 януари 2017

Автобусна програма за Нова Година в Скопие с настаняване в хотел 2/3*, 4* и 5*

Описание

Дата на заминаване:

30.12.2016 г. – 01.01.2017 г.

Потвърдено пътуване!

Пакетът включва:

 • Транспорт София – Скопие – София
 • 2 нощувки в съответната категория хотел
 • 2 закуски в съответната категория хотел
 • Панорамно – пешеходна обиколка на град Скопие
 • Водач от фирмата организатор по време напътуването и престоя в Скопие

Пакетът НЕ включва:

 • Медицинска застраховка
 • Лични разходи
 • Програми по желание
 • Посещение на стария град Охрид и манастира “Свети Наум”
 • Посещение на каньона на река Треска и язовира Матка
 • Пътни, магистрални и гранични такси 9 лв. на човек (заплащат се задължително към пакета)
 • Новогодишна Гала вечеря в ресторант “Македонска кука” – 120 лв. на човек 
 • Новогодишна Гала вечеря в ресторант “Бела” – 80 лв. на човек

Програма

Ден 1 – 30.12.2016 г.

Дневен преход. 07:00ч. Отпътуване от „Автогара Сердика” – София (бившият „Трафик Маркет”), преминаване през Драгичево – 08.00ч., Кюстендил – 08.30ч. по маршрут Крива Паланка – Скопие. Посещение на  Старият квартал “Вароша”; крепостта “Скопско кале” и църквата “Свети Спас” със саркофага на Гоце Делчев, Камен мост и къщата музей на майка Тереза (отвън). Настаняване в хотела. Нощувка.

Ден 2 – 31.12.2016 г.

Закуска.
Закуска. Свободно време или екскурзия по желание: 07:30 Посещение на стария град Охрид и манастира “Свети Наум”- паметника на Кирил и Методий, паметника на Климент Охридски,къщата на братя Робеви,църквата “Света Богородица Перивлепта”от ХII в,която автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на световното историческо наследство под закрилата на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата “Свети Панталеймон”, където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата “Свети Йоан Канео”, разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата “Света София”, посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; античният театър и градската чаршия. Посещение на манастира “Свети Наум”, разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро сред местност с рядка природна красота. По пътя спиране на известните Билянини извори. Минаване покрай националния парк “Галичица”, разделящ Охридското и Преспанското езеро. Посещение на църквата “Св.Св Архангел Михаил и Гавраил, където се намира гробницата на лечителя чудотворец свети Наум. Посещение и на параклиса „Св. Петка” с извора за лековита вода. Връщане в Скопие около 17:00 и подготовка за празничната вечер.

Вечерта – посрещане на НОВАТА 2017 ГОДИНА в избран от вас ресторант с богато меню, музика и танци.  Нощувка.

Ден 3 – 01.01.2017 г.

Закуска.
Свободно време или екскурзия по желание: Посещение на една от най-красивите македонски природни местности: каньона на река Треска и язовир Матка в близост до столицата Скопие. Мястото е изключително живописно, а сред отвесните скали, скрили в нишите си легенди и предания за отминалите времена, се намира и манастира „Свети Андрей“, основан през 1389 г. от по-малкия брат на Крали Марко.

16:30 отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

Допълнителни услуги

Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди отпътуване!

Посещение на стария Охрид и манастира “Свети Наум” (при минимум 30 туристи)

паметника на Кирил и Методий, паметника на Климент Охридски,къщата на братя Робеви,църквата “Света Богородица Перивлепта”от ХII в,която автентична архитектура и стенописи е обявена за паметник на световното историческо наследство под закрилата на ЮНЕСКО; Самуиловата крепост; църквата “Свети Панталеймон”, където се съхраняват мощите на Св. Климент; църквата “Свети Йоан Канео”, разположена на висока и стръмна скала, откъдето се разкрива живописна гледка към езерото и града; църквата “Света София”, посветена на Христовата мъдрост и служила като катедрален храм по времето на цар Самуил; античният театър и градската чаршия. Посещение на манастира “Свети Наум”, разположен на югоизточния бряг на Охридското езеро сред местност с рядка природна красота. По пътя спиране на известните Билянини извори. Минаване покрай националния парк “Галичица”, разделящ Охридското и Преспанското езеро. Посещение на църквата “Св.Св Архангел Михаил и Гавраил, където се намира гробницата на лечителя чудотворец свети Наум. Посещение и на параклиса „Св. Петка” с извора за лековита вода.

Екскурзия до манастира "Свети Наум" и Билянините извори
50.00 лв 39.00 лв
Екскурзия до Манастира св. Панталемон, Шишевски манастир Св. Никола и езерото Матка
24.00 лв 18.00 лв

Посещение на каньона на река Треска (при минимум 30 записани туриста)

Посещение на една от най-красивите македонски природни местности: каньона на река Треска и язовир Матка в близост до столицата Скопие. Мястото е изключително живописно, а сред отвесните скали, скрили в нишите си легенди и предания за отминалите времена, се намира и манастира „Свети Андрей“, основан през 1389 г. от по-малкия брат на Крали Марко.

Пътни, магистрални и гранични такси – на човек

Пътни, магистрални и гранични такси – 9 лева/ човек (заплащат се задължителнокъм пакета)

Пътни, магистрални и гранични такси по маршрута
9.00 лв
Новогодишна Гала вечеря 2017 в ресторант "Македонска кука"
130.00 лв 120.00 лв

Новогодишна Гала вечеря 2017 в ресторант “Македонска кука”

Меню за Новогодишна Гала вечеря:

 

Предястие:

 • мешана свежа салата (краставици, домати, зеле, цвекло, моркови)
 • ордьовър (шунка, бяло сирене, кашкавал, урнебес салата)

 

Основно:

 • Свинско печено със сос и хайдушка плескавица
 • Гарнитура селско хлебче, печени картофи и люто пиперче

 

Десерт:

 • специален новогодишен десерт и сезонни плодове

 

Напитки:

 • неограничено количество напитки
 • аперитив – мастика, узо, коняк, водка, вино, бира
 • безалкохолни – кола, фанта, пепси, газирани напитки, минерална вода

Цени

Цена на човек в двойна стая от 146.02 лв.

 DBLSNGLDBL + EXBDBL + CHD
(0 - 5.99)
DBL + CHD
(6 - 11.99)
Hotel Sonce или Ambasodor 3*374.40 лв
292.03 лв
302.40 лв
235.87 лв
561.60 лв
438.05 лв
518.40 лв
404.35 лв
542.88 лв
423.45 лв
Hotel OK 4*446.40 лв
348.19 лв
367.20 лв
286.42 лв
669.60 лв
522.29 лв
619.20 лв
482.98 лв
648.00 лв
505.44 лв
Hotel Holiday INN 5*662.40 лв
516.67 лв
532.80 лв
415.58 лв
993.60 лв
775.01 лв
921.60 лв
718.85 лв
960.48 лв
749.17 лв

Съкращения

 • DBL – Двойна стая
 • SNGL – Единична стая
 • DBL + EXB – Двойна стая + допълнително легло
 • DBL+CHD (0 – 5.99) – Двойна стая + дете (0 – 5.99)
 • DBL+CHD (6 – 11.99) – Двойна стая + дете (6 – 11.99)

Условия

Забележка:

 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • Всички клиенти  задължително доплащат за допълнителна медицинска застраховка в офисите на фирмата при резервация;
 • Необходими документи за екскурзия Нова Година в Македония: Задграничен паспорт или лична карта с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване;
 • № на седалка и предни места в автобуса не се гарантират! Опция предни места от 1 ви до 5 ти ред в автобуса се заплаща допълнително по 30 лева на човек. Не се приемат рекламации и оплаквания във връзка с разпределението на туристите в автобуса.
 • Забележка: Агенцията НЕ носи отговорност при промяна на музейните такси и работното време на музеите. Посочените такси са съгласно информацията, поместена в сайтовете на посочените туристически обекти. Възможно е да настъпят промени. Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.
 • Начин на плащане: Ако офертата е на промоционална цена, заплащането трябва да бъде извършено в размер на 100 % до обявената промоционална дата. Ако офертата не е на промоционална цена то заплащането може да бъде извършено с депозит 50% и доплащане 14 дни преди заминаване. При оферти свързани с предстоящи празнични или специални програми, като Великден, Майски празници, Септемврийски програми, Коледа, Нова Година, Формула 1 и тн. заплащането трябва да бъде направено 14 дни преди датата на заминаване, освен ако не е упоменато друго условие. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.
 • Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Сърбия. Пътува се със задграничен паспорт или лична карта, с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване.
 • За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница.
 • Екскурзията се осъществява при минимум 40 човека./за всяка група/.
 • Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта.
 • Туроператорът има сключена застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД “АРМЕЕЦ”- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператорът предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки “Отмяна на пътуване” и застраховка “Кражба, загуба или забавяне на личен багаж”.

от 146 лв.

Цените за ранни записвания са валидни до 11.09.2016 и включват 22% отстъпка

София / Трафик Маркет

Перник

Радомир

Кюстендил

Двойна стая

Единична стая

Двойна стая + допълнително легло

Двойна стая + дете (0 – 5.99)

Двойна стая + дете (6 – 11.99) на база BB (Bed & Breakfast)