Егейска Турция 2016 – по следите на древните цивилизации – Айвалък, Кушадасъ и Бодрум – с автобус от София, Пловдив, Хасково

Офертата е валидна до: 23 октомври 2016

Автобусна екскурзия с богата екскурзионна програма и възможност за разглеждане на едни от най – древните исторически паметници на културата – Пергамон – Асклепион – Кушадасъ – Ефес – Къщата на Дева Мария – Храмът на Артемида – Дидим – Бодрум – Халикарнаски музей – Измир – Айвалък – Троя

Описание

Дата на заминаване:

26.03.2016г.

29.04.2016г.

19.05.2016г.

01.09.2016г.

20.09.2016г.

18.10.2016г.

по програма 6 дни / 5 нощувки

Пакетът включва:

 • Транспорт България – Бодрум – България с лицензиран туристически автобус или микробус
 • Пътни, гранични, магистрални и фериботни такси
 • 2 нощувки със закуски и вечери в хотел 3* в Айвалък/Саръмсаклъ
 • 2 нощувка със закуски и вечери в хотел 3* в Кушадасъ
 • 1 нощувка със закуска и вечеря в хотел 3* в Бодрум
 • Пешеходна разходка в района на древна Бергама
 • Посещение на известния курорт Дидим и кратка разходка
 • Пешеходна разходка в един от най – очарователните курорти на Турция –  Бодрум
 • Пешеходна разходка в Измир
 • Представител от фирмата по време на пътуването и престоя на групата

Пакетът НЕ включва:

 • Разходи от личен характер
 • Медицинска застраховка на база 10 000 евро с Асистанс за всички възрасти
 • Входните такси по туристическите обекти и екскурзоводската беседа в самите обекти, както следва:
  – Входна такса за Къщата на Дева Мария  и екскурзоводско обслужване в обекта – 13 лв.
  – Входна такса за прородния феномен Ефес и екскурзоводско обслужване в обекта  – 30 лв.
  – Входна такса за древна Троя и екскурзоводско обслужване в обекта – 20 лв.
  – Входна такса за Пергамон и екскурзоводско обслужване в обекта – 25 лв.
  – Входна такса за Асклепион и екскурзоводско обслужване в обекта – 20 лв.
  – Входна такса за Халикарнаския мавзолей  и екскурзоводксо обслужване в обекта – 12 лв.
 • Целодневна екскурзия до Ефес, Къщата на Дева Мария, Храма на Артемида
 • Ползването на лифт до Акропола в Бергама – заплаща се допълнително 10 лв. на човек
 • Входни такси и билети за други музеи, обекти и прояви

Програма

Ден 1

Отпътуване от София – 05:30 ч. Трафик Маркет (автогара Сердика), Пловдив – 07:15 ч., Хасково – 09:30 ч., по маршрут Свиленград – Капитан Андреево – Одрин – Чанаккале – Едремит. Пристигане в един от малките и очарователни курорти на Егейското крайбрежие Айвалък. Настаняване в хотел. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 2

Закуска. 8.00 ч. – отпътуване за Кушадасъ – разположен сред красив залив, курортът Кушадасъ може да очарова всеки един от посетителите си със забележителните си морски пейзажи. По пътя от Айвалък към Кушадасъ възможност за  разглеждане на Бергама, наследник на древногръцкия Пергамон и Храмът на изцелението Асклепион – най-старата болница в света, създадена от бог Асклепий (входните такси за споменатите обекти както и екскурзоводската беседа в обектите се заплащат диопълнително) Пристигане в Кушадасъ – Птичия остров. Настаняване в хотел. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 3

Закуска. 8.00 ч. – свободно време или туристическа програма по желание.
Екскурзия по желание: Възможност за участие в целодневна екскурзия с лицензиран местен екскурзовод с разглеждане на древния град град Ефес – един от най- известните градове на античността, познал властта на йонийци, лидийци, персийци, римляни и турци; посещение на Къщата на Дева Мария, където е прекарала последните дни от живота си. Следобед разходка до съвременния град Селчук, където се намирал Храмът на Артемида – едно от чудесата на света, джамията “Иса Бей” – направена с различни камъни, докарани от античния град Ефес, гробът на апостол Йоан и руините на османската крепост. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка в Кушадасъ.

Ден 4

Закуска. 8.00 ч. – отпътуване за Бодрум – един от най-известните курорти в Югозападна Турция, разположен на място, където се срещат Егейско и Средиземно море. По пътя разглеждане на известния напоследък морски курорт Дидим. Град Дидим е разположен на югозапад в Турция, на източното крайбрежие на Егейско море. Намира се на приблизително 200 километра южно от Измир. Градът се явява административен център на едноименния район. Броят на населението в Дидим възлиза на около 42 000 човека. Градът се развива като един от туристическите центрове на егейското крайбрежие на Турция. След разглеждането на града групата се отправя към Бодрум – Перлата на Егейско море. Пристигане в Бодрум – столица на царството на карийския владетел Мавзол и посещение на Халикарнаския мавзолей – едно от седемте чудеса на света (входната такса се заплаща допълнително). Градът е важно пристанище и една от най-известните туристически дестинации в Егейския регион.Градът е разположен на едноименния полуостров Бодрум, на северозападната част от залива Гьокова, срещуположно отстоящ от гръцкия остров Кос. Днес градът е важен туристически и яхтинг-център. Градът има много интересна архитектура всички сгради са в бял цвят и са максимум на 3 етажа.  Пешеходна разходка из централнат част на града. Настаняване в хотел. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 5

Закуска. 8.00 ч.След закуска посещение на Халикарнаския мавзолей в Бодрум – едно от седемте чудеса на света (входната такса се заплаща допълнително). Отпътуване от Бодрум в посока Айвалък. По пътя – пешеходна разходка в центъра на най–големия град на Егейска Турция Измир – древната Смирна, родното място на поета Омир и корабния магнат Аристотел Онасис. Фотопауза пред паметника на Кемал Ататюрк – бащата на турската нация и разходка по крайбрежния булевард.  Настаняване в района на Айвалък вечерта. Вечеря на блок маса в ресторанта на хотела. Нощувка.

Ден 6

Закуска. 8.00 ч. – Панорамна обиколка на Айвалък и местността Съръмсъклъ с посещение на природния феномен ” Дяволската стъпка”. Панорамна обиколка на Айвалък е една прекрасна възможност за посещение на феноменалния обект Дяволската стъпка – Шейтан софрасъ. Древна турска легенда разказва, че на Дявола му писнало от проблеми и си потърсил тихо красиво местенце – намерил го на Малоазийския бряг……за да разберете как завършва легендата Ви предлагаме да посетите този природен феномен. Въпросното хълмче се издига на 120 метра надморска височина в южния край на Едремитския залив в Егейско море, където туристите задължително се снимат за спомен между кактусите и палмите. Днес местността Шейтан софрасъ (Дяволската маса) е сред основните забележителности на малко известния у нас турски курорт Айвалък. В района на 30-хилядното, основано от гърци градче, е оцеляла до наши дни православната черква “Св. Никола”. По пътя разглеждане на древната Троя, която според митологията е основана от Ил – славен град, чието могъщество и великолепие стават жертва на Троянската война, описана от древногръцкия поет Омир. Отпътуване за България. Пристигане в София  вечерта.

Допълнителни услуги

Промоционалните цени са валидни до 5 дни преди отпътуване!

Целодневна екскурзия с местен екскурзовод до Ефес, Къщата на Дева Мария, Храма на Артемида (при мин 20 човека)

Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване в обектите предоставено от лицензиран екскурзовод от Министерство на културата и туризма на Република Турция и обслужване от фирмата партнъор.
Входната такса за параклиса на Дева Мария (13 TL), Ефес ( 25 TL) за обекта се заплаща допълнително по желание в автобуса по време на пътуването.

 

Посещение с професионален екскурзовод  храма на Артемида, Параклиса на Дева Мария – малка къщичка в подножието на връх в Славеева гора – едно от най-важните места за посещение от целия християнски свят. Прелагаме Ви една изключителна възможност да се потопите в една древна история пропита с библейни мотиви, да се докоснете до света на божията майка Мария непрекъснато даряваща дори и днес вярващите със здраве и късмет. Богатата екскурзионна програма Ви позволява и посещение на  най-добре запазеният античен град по Средиземноморието – Ефес – Древния Ефес – (при мин 20 човека)! Градът легенда за гърци и римляни. Най-голямото поле в света на руини, разположени под върха на Пион и Бюлбюлдаа, близо до третото чудо на света – Храма на Артемида, най-големият музей на открито в съвременна западна Турция създаден благодарение на многовековните усилия на безброй хора, днешният Ефес е нещо което непременно трябва да се види.

Целодневна екскурзия с местен екскурзовод до Ефес, Къщата на Дева Мария, Храма на Артемида
60.00 лв 45.00 лв
Посещение на Къщата на Дева Мария
13.00 лв

Посещение на Къщата на Дева Мария

Цената включва: Посещение на Къщата на Дева Мария ( 13 лева) заплаща се при резервация за екскурзията.

 

Полезно е да знаете: Едно от най-посещаваните места от туристите от егейските турски курорти е  дома на Дева Мария. Той се намира близо до днешния град Селджук  и на седем километра от величавия античен Ефес.  Домът на Дева Мария е място за поклонничество не само на християни, но и на мюсюлмани, защото откакто е открит тук са  запомнени много случаи на изцеляване на болни.

 

Последния дом на Дева Мария край Ефес. Според християнските легенди Светата Дева след  разпятието на сина си напуска Йерусалим заедно с Апостол Йоан – комуто Исус възложил да се грижи за майка му (Йоан 19:26-27).
Смята се, че отпътували за Егейския бряг, за да подкрепят привържениците на християнството –  Ефес е бил един от най-големите и най-нехристиянски градове за времето си (столица на област Мала Азия в Римската империя). След пристигането си тук Йоан построява малка къща високо в планината – за да бъде Мария извън големия град, и да я предпази от поклонниците на Артемида . Тя живяла в тази къща до края на живота си. Умряла е на 64 години, но не се знае къде  е погребана. Любопитното е, че в Ерусалим също показват гроба на Божията майка, а спорът за това къде е гробът и  продължава повече от век.

Сигурно е, че св. Йоан Богослов е доживял дните си в Ефес и там е написал своето евангелие. В Ефес се намират гробницата му и базиликата “Свети Йоан”. Църквата на Богородица в самия Ефес е първата базилика в света, посветена на Дева Мария. В ранните векове на християнството по традиция, местата за поклонение са посвещавани само на лица, които са живели и починали в даден район.

Посещение на историческия феномен Ефес

Цената включва: Посещение на историческия обект Ефес (30 лева) заплаща се при резервация за екскурзията.

 

Полезно е да знаете: Ефес (лат. Ephesus, гр. Ἔφεσος, турски Efes) е бил един от най-важните и древни гръцки градове в Мала Азия, днес в Турция. Разположен е на около 50 км южно от Измир, недалеч от турския бряг на Егейско море. В античността е бил на самия бряг, който с времето се е отдалечил в страна на морето. Селището е известно още през 2 хилядолетие пр. н.е. от тексти на хетитите и изглежда е идентично с Апаса – важен център на хетитите и микенската култура. Около 10 в. пр. н.е. започват да се заселват йонийски гърци.

 

До превземането на града от царя на Лидия Крез през 560 г. пр.н.е. Ефес е разположен на север от бъдещия град, прочут с храма на Артемида (Артемизион) – едно от седемте чудеса на древния свят, построен на ново и през 296 г. пр.н.е. от царя на Тракия Лизимах преместен на сегашното място и преименуван за известно време на името на жена му Арсиноя. След това Ефес става голям пристанищен град, заемащ 350 хектара и от 189 пр.н.е. до 133 пр.н.е. влиза в състава на Пергамонтското царство, а след 133 г. пр. н.е. в Римската империя, като един от най-важните градове и седалище на проконсула на провинция Азия. През късната античност запазва значението си като място на поклонение и седалище на епископа на Азиатския (държавно-административен) диоцез.

В Новия завет Ефес е известен с това, че апостол Павел оставя Тимотей в Ефес.Съществува легенда, че след Възнесение Христово Св. Богородица с жените около Исус Христос и апостол Йоан са се заселили в Ефес и живели там до Успение Богородично, където са просвещавали и лекували.

През 431 г. император Теодосий II свиква там Третия вселенски събор, а през 449 г. там се състоява т.нар. «разбойнически» събор. До днес са запазени 85 м от сградата и кръщелния купол на църквата Св. Богородица, в която са се състояли съборите. Ефес губи значението си през византийско време, преди всичко заради отдръпването на морето от пристанището. През 1090 г. , малко преди Първия кръстоносен поход, Ефес е превзет от селджуките.

Посещение на историческия феномен Ефес
30.00 лв
Посещение на Бергама (Пергамон)
25.00 лв

Посещение на Бергама (Пергамон)

Цената включва: Посещение на Пергамон (25 лева), Асклепион (20 лева) ползването на лифт до Акропола в Бергама – заплаща се допълнително (10 лева) при резервация за екскурзията.

 

Бергама (Bergama)е град и област в провинцията Измир. Населението на града е около 55 000 жители. Разположен е на възвишение северно от река Бакърчай, на 26км от Егейско море. От гледна точка на търговията и икономиката града е известен с памука, златото и висококачествените си килими. През древността града е бил гръцкия и римски културен център Пергамон. Изобилието от древни руини и до днес събира огромно количество туристи. Измежду бележитите руини на Бергама са светилището на Асклепий – храм на древногръцкия бог на лечението и медицината, и комплекса „Червената базилика“ или Къзъл Авлу, които датират от II в.сл.Хр. и са конструирани по време на римския император Адриан. Други исторически здания са Селчук Минаре – построено през XIV в., Чукурхан кервансарай (крайпътна странноприемница), Ташхан кервансарай – построена 1432г., джамията Шадърванлъ – построена през 1550г. и величествената джамия на Бергама – от 1399г.

 

При евентуална промяна на цените на билетите или входните такси за споменатите обекти по програма, Караджъ Турс не носи отговорност, ако тази промяна е наложена от независещи от фирмата причини. Главен орган контролиращ ценообразуването е Министертство на Туризма на Република Турция.

Ползването на лифт до Акропола в Бергама

Цената включва: ползването на лифт до Акропола в Бергама – заплаща се допълнително (10 лв) при резервация за екскурзията.

 

Бергама (Bergama)е град и област в провинцията Измир. Населението на града е около 55 000 жители. Разположен е на възвишение северно от река Бакърчай, на 26км от Егейско море. От гледна точка на търговията и икономиката града е известен с памука, златото и висококачествените си килими. През древността града е бил гръцкия и римски културен център Пергамон. Изобилието от древни руини и до днес събира огромно количество туристи. Измежду бележитите руини на Бергама са светилището на Асклепий – храм на древногръцкия бог на лечението и медицината, и комплекса „Червената базилика“ или Къзъл Авлу, които датират от II в.сл.Хр. и са конструирани по време на римския император Адриан. Други исторически здания са Селчук Минаре – построено през XIV в., Чукурхан кервансарай (крайпътна странноприемница), Ташхан кервансарай – построена 1432г., джамията Шадърванлъ – построена през 1550г. и величествената джамия на Бергама – от 1399г.

 

При евентуална промяна на цените на билетите или входните такси за споменатите обекти по програма, Караджъ Турс не носи отговорност, ако тази промяна е наложена от независещи от фирмата причини. Главен орган контролиращ входните такси и ценообразуването е Министертство на Туризма на Република Турция.

Ползването на лифт до Акропола в Бергама
10.00 лв
Посещение на Асклепион
20.00 лв

Посещение на Асклепион

Цената включва: Посещение на Асклепион (20 лева) ползването на лифт до Акропола в Бергама – заплаща се допълнително (10 лева) при  резервация на екскурзията.

 

Бергама (Bergama)е град и област в провинцията Измир. Населението на града е около 55 000 жители. Разположен е на възвишение северно от река Бакърчай, на 26км от Егейско море. От гледна точка на търговията и икономиката града е известен с памука, златото и висококачествените си килими. През древността града е бил гръцкия и римски културен център Пергамон. Изобилието от древни руини и до днес събира огромно количество туристи. Измежду бележитите руини на Бергама са светилището на Асклепий – храм на древногръцкия бог на лечението и медицината, и комплекса „Червената базилика“ или Къзъл Авлу, които датират от II в.сл.Хр. и са конструирани по време на римския император Адриан. Други исторически здания са Селчук Минаре – построено през XIV в., Чукурхан кервансарай (крайпътна странноприемница), Ташхан кервансарай – построена 1432г., джамията Шадърванлъ – построена през 1550г. и величествената джамия на Бергама – от 1399г.

 

При евентуална промяна на цените на билетите или входните такси за споменатите обекти по програма, Караджъ Турс не носи отговорност, ако тази промяна е наложена от независещи от фирмата причини. Главен орган контролиращ ценообразуването е Министертство на Туризма на Република Турция.

Посещение на Халикарнаския мавзолей в Бодрум

Цената включва:Посещение на Халикарнаския мавзолей в Бодрум( 12 лева) заплаща се при резервация за екскурзията.

 

Мавзолеят в Халикарнас бил съвременник на втория храм на Артемида. Нещо повече — едни и същи майстори ги строили и украсявали. Най-добрите майстори по онова време.

 

Ако се говори формално, този мавзолей също е паметник на любовта както Вавилонските градини или индийския Тадж-Махал. Но ако мидийската принцеса едва ли е могла да причини зло на човечеството, дори и да е искала — и ни е приятно да мислим, че е била мила, добра и достойна за този паметник, то по отношение на мавзолея отдавна са възникнали тежки подозрения. Проспер Мериме, говорейки за Халикарнас, столицата на Кария, славен град, знаменит с това, че там се родил Херодот, пише: „Мавзол умеел да изстисква жизнени сокове от подвластните му народи и нито един пастир на народа, изразявайки се с езика на Омир, не е могъл по-гладко от него да стриже стадото си. Той извличал доходи от всичко във владенията си, дори за погребенията определил специален данък… Въвел данък за косите. Натрупал огромни богатства. С тези богатства и с постоянното общуване на карийците с гърците се обяснява защо гробницата на Мавзол била причислена от последните към седемте чудеса на света.“
Халикарнаският мавзолей, запазвайки в много неща гръцките традиции и начин на строителство, за разлика от храма на Артемида Ефеска и други сгради в Мала Азия, явно е повлиян от източната архитектура — в гръцката архитектура няма негови прототипи, но последователи имал много — съоръжения от подобен род се изграждали след това на различни места в Близкия Изток.

Посещение на Халикарнаския мавзолей в Бодрум
12.00 лв
Посещение на Троя
20.00 лв

Посещение на Троя

Цената включва: Посещение на историческия обект Троя (20 лева) заплаща се при резервация за екскурзията.

 

Полезно е да знаете: Троя (Troy) е легендарен град и център на Троянската война, описана в епическата поема Илиада на Омир. Троя е забележителност, разположена до брега на сегашната провинция Чанаккале в Северозападна Турция. Местността е вписана в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство през 1998г. През 1870г. заможният германски бизнесмен Хайнрих Шлиман започнал археологически разкопки на областта. Били намерени останки на града от различни епохи. Така се сформирали различните градове Троя през вековете(общо 9 на брой). Троя I – V – първият град е основан през III в.пр.Хр. По време на бронзовата епоха е процъфтявала търговията, тъй като всички търговски кораби към Черно море минавали през града. Троя VI – разрушен около 1300г.пр.Хр. вероятно от земетресение – не са били намерени останки от хора. Троя VII – най-вероятно това е Омировата Троя – от средата до края на XIII век.пр.Хр. Останките показват, че града е бил разрушен чрез война. Троя IX – последният град от археологическите разкопки – основан е от римляните по време на царуването на императора Август и е бил важен търговски център до построяването на Константинопол – столица на римската империя. През византийският период града постепенно западал и накрая изчезва. Години наред градът не е бил охраняван, и е подлежал на множество плячкосвания. До историческите останки на Троя се намира град Трува.

 

При евентуална промяна на цените на билетите или входните такси за споменатите обекти по програма, туроператора не носи отговорност, ако тази промяна е наложена от независещи от фирмата причини. Главен орган контролиращ  ценообразуването е Министертство на Туризма на Република Турция.

Цени

Цена на човек в двойна стая от 364.08 лв.

 DBLSNGLDBL + EXBDBL + CHD
(6 - 11.99)
26.03.2016
5 нощувки
888.00 лв
728.16 лв
675.00 лв
553.50 лв
1332.00 лв
1092.24 лв
1245.00 лв
1020.90 лв
29.04.2016
5 нощувки
888.00 лв
728.16 лв
675.00 лв
553.50 лв
1332.00 лв
1092.24 лв
1245.00 лв
1020.90 лв
19.05.2016
5 нощувки
888.00 лв
728.16 лв
675.00 лв
553.50 лв
1332.00 лв
1092.24 лв
1245.00 лв
1020.90 лв
01.09.2016
5 нощувки
888.00 лв
728.16 лв
675.00 лв
553.50 лв
1332.00 лв
1092.24 лв
1245.00 лв
1020.90 лв
20.09.2016
5 нощувки
888.00 лв
728.16 лв
675.00 лв
553.50 лв
1332.00 лв
1092.24 лв
1245.00 лв
1020.90 лв
18.10.2016
5 нощувки
888.00 лв
728.16 лв
675.00 лв
553.50 лв
1332.00 лв
1092.24 лв
1245.00 лв
1020.90 лв

Съкращения

 • DBL – Двойна стая
 • SNGL – Единична стая
 • DBL + EXB – Двойна стая + допълнително легло
 • DBL + CHD (6 – 11.99) – Двойна стая + дете (6 – 11.99)

Условия

 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • Всички пътуващи трябва да заплатят и медицинска застраховка по време на престой зад граница, която е на база 10 000 евро с Асистанс. За  клиенти над 70 г. задължително се доплаща за допълнителна медицинска застраховка.
 • Туроператора има сключена застраховка ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД “АРМЕЕЦ”- гр. София, ул. Стефан Караджа. Туроператора предлага на всеки клиент възможността за сключване на допълнителни застраховки “Отмяна на пътуване” и застраховка “Кражба, загуба или забавяне на личен багаж”.
 • Необходими документи за екскурзия Егейска Турция 2016 – по следите на древните цивилизации – Айвалък, Кушадасъ и  Бодрум: Задграничен паспорт с валидност поне 6 месеца от датата на отпътуване;
 • Плащане за екскурзия: Депозит в размер на 30 % при резервацията и доплащане 21 дни преди отпътуването, освен ако не е оказано допълнително условие за заплащане до определена дата. При поскъпване на горивата, фирмата организатор си запазва правото да повиши цената на транспорта за предстоящи пътувания, независимо кога са резервирани и заплатени.  При оферти свързани с предстоящи празнични или специални програми, като Великден, Майски празници, Септемврийски програми, Коледа, Нова Година, Формула 1 и тн. заплащането трябва да бъде направено 21 дни преди датата на заминаване, освен ако не е упоменато друго условие.
 • Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валидeн поне 6 месеца от датата на отпътуване.
 • За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500.
 • Екскурзията се осъществява при минимум 40 човека /за всяка група/.
 • Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта.

от 364 лв.

Цените за ранни записвания са валидни до 11.10.2016 и включват 18% отстъпка

София / Трафик Маркет

Ихтиман / Мотел Ихтиман

Пазарджик / Шел Пазарджик

Пловдив / ОМВ Санкт Петербург

Хасково / Шел Хасково

Харманли / Lidl

Двойна стая

Единична стая

Двойна стая + допълнително легло

Двойна стая + дете (6 – 11.99) на база HB (нощувка, закуска и вечеря)