Билет за индивидуално посещение на увеселителния парк “Виаленд” Истанбул

Офертата е валидна до: 01 декември 2016

Билет за индивидуално посещение на увеселителния парк “Виаленд”, Истанбул

Описание

Дата на заминаване:

Период на валидност на билетите: от 18.03.2016 г. до 01.12.2016 г. Включително.
Работно време на “Виаленд”: от 10:00 часа до 22:00 часа

Пакетът включва:

 • Билет за възрастен или дете за увеселителния парк ” Виаленд” в Истанбул
 • Билетът за парка Виаленд включва ползване на съоръженията в комплекса

Пакетът НЕ включва:

 • Разходи от личен характер
 • Храната и напитките се закупуват и доплащат на място в парка по желание

Програма

“Караджъ Турс Инт.” ООД Ви предлага една изключителна възможност за посещение на най – големия увеселителен парк на Балканския полуостров, както и на територията на Република Турция – “Виаленд”. Той е първият международен увеселителен парк в Истанбул, който работи на обща площ от 600 000 m2 и е по проект в който до момента са инвестирани над един милиард и половина турски лири. В парка има обособени зони за забавления за всички вкусове!
Малките посетители могат да се забавляват в специално обособена зона, предлагаща множество атракциони – влакче с което обикалят умален вариант на целия свят, блъскащи се колички и въртележки, малчуганите дори могат да станат герои във филми в специалния симулатор. Търсачите на силни усещания имат на разположението си влакчета виещи се в облаците, рафтинг, приключение в мрачен сафари тунел, тунел на ужасите и други изненади!
В парка има и историческа зона, която предлага разходка по улиците на стария Истнбул, както и пътешествие до 1453 г. в деня на покоряването на града! Паркът разполага с ресторанти, 5D кино, шоу център.
Шопинг маниаците също няма да останат разочаровани, множество магазини удовлетворяващи и най-капризните вкусове ви очакват в шопинг центъра.

Условия

 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • Всеки турист, койтo e резервирал и заплатил пакет за ранно/промоционално записване в случай на анулация, може да се откаже от договора, без да дължи неустойка, ако анулацията се направи до 10:00 часа в първия работен за ТУРОПЕРАТОРА ден, следващ деня на закупуването.
 • Необходими документи за пътуване до Истанбул: Задграничен паспорт с валидност поне 6 месеца от датата на отпътуване;
 • Плащане за билета на 100 % при резервацията.
 • Важно: За Деца до 18г. пътуващи без родителите или само с един от тях трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. Ако дете под 18 години пътува само с един от родителите си ( или с друг придружител, различен от родител ), той трябва да носи нотариално заверено пълномощно от не пътуващия родител + копие от него (а ако пътува с друг придружител – и от двамата родители) за излизане на детето в чужбина (в случай че детето пътува с двамата си родители, но те са с различни фамилии, те трябва да предоставят акта за раждане на детето, както и копие от него). Този документ ще послужи пред българските гранични власти. За български граждани не се изисква виза за Турция. Пътува се със задграничен паспорт, валидeн поне 3 месеца от датата на отпътуване.
 • Чужденци влезли в Република България със собствен транспорт /лек автомобил/, не могат да напускат границите на страната с друг вид транспорт.
 • За чуждестранни граждани от определени страни се изисква издаване на виза или заплащането на такса на самата граница. Подробна информация за визовите формалности можете да получите във Визов отдел на Турско консулство в София на тел. 9355500.
 • Екскурзията се осъществява при минимум посочен в раздел цени.

от 86 лв.

1 pax

2 pax

3 pax

4 pax

5 pax

6 pax

7 pax

8 pax

9 pax

10 pax на база